De Haan Bedrijfskleding & Techniek

Diensten

Voorraadbeheer

Bedrijfskleding op voorraad hebben in uw eigen bedrijf neemt veel ruimte in beslag. U kunt die ruimte vaak beter ergens anders voor gebruiken. Daarom nemen wij de opslag van uw bedrijfskleding volledig op ons. Dit is voor veel bedrijven een van de belangrijkste redenen voor een samenwerking.

Er zijn namelijk regelmatig situaties waarbij binnen korte tijd nieuwe bedrijfskleding nodig is. Denk aan de komst van een nieuwe collega. 

De Haan Bedrijfskleding & Techniek kan op korte termijn uw bedrijfskleding leveren. Uw werknemers kunnen de bedrijfskleding bij ons afhalen en ook leveren we bij uw bedrijf of bij de werknemers aan huis.

Medewerker van De Haan Bedrijfskleding & Techniek aan het werk in voorraadkamer

Bedrukken en borduren

Uw logo op uw bedrijfskleding? Bij De Haan Bedrijfskleding & Techniek is dit zo geregeld. Voor zowel het bedrukken als borduren kunt u bij ons terecht. Onze deskundige collega's verzorgen dit tot in de puntjes. Bedrijfskleding voorzien van een logo zorgt voor een uniforme uitstraling en u bouwt hiermee ook aan uw marketing. 

Wij borduren of drukken uw logo op elk denkbaar kledingstuk. De opdrukken zijn bestand tegen de wasmachine (bekijk hier het volledige wasvoorschrift). We hebben het volledige proces in eigen beheer, zodat we snelle levertijden en lage kosten kunnen garanderen.

Bedrijfskleding mag u geheel onbelast vergoeden of verstrekken aan uw medewerkers. Hiervoor moet u wel de gestelde regels exact naleven. We vertellen u hier graag meer over.

Kleding bedrukken bij De Haan Bedrijfskleding & Techniek Trui met logo van De Haan Bedrijfskleding & Techniek Muts met logo gemaakt bij De Haan Bedrijfskleding & Techniek

Mobiele passervice

Met onze mobiele pasbus bieden we een unieke service om op locatie, bij uw bedrijf of elders, uw medewerkers de bedrijfskleding aan- en in te passen. De mobiele pasbus is volledig ingericht met:

  • bedrijfskleding
  • veiligheidsschoenen
  • veiligheidsbrillen
  • otoplastieken
  • etc.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op.

Op pad met de mobiele pasbus van De Haan Bedrijfskleding & Techniek

ADAMM

Met ADAMM, ons eigen online platform, kunnen uw medewerkers eenvoudig online bedrijfskleding bestellen. U kent jaarlijks punten toe aan uw werknemers waarmee ze kunnen bestellen. Voor iedereen regelen we op individueel niveau de beschikbare producten en maten in. 

Met één druk op de knop heeft u duidelijkheid over de status van alle bestellingen in een bepaalde periode. Zo houdt u ook eenvoudig budgettair vinger aan de pols.

ADAMM biedt vele voordelen, zoals:

  • Flinke tijdsbesparing
  • 24/7 inzicht in managementrapportage
  • Notificaties voor keuringen, onderhoud, etc.

De meerderheid van onze klanten bespaart hiermee tenminste 10% op de totale kosten van de bedrijfskleding. Draag uw volledige bedrijfskleding-management aan ons over, dan besparen we samen tijd en geld en is alles op het gebied van bedrijfskleding voor u en uw medewerkers goed geregeld.

Meer over ADAMM

Medewerker aan het werk in Kledingmanagementsysteem ADAMM van De Haan Bedrijfskleding & Techniek

Custom made bedrijfskleding

U kunt bij ons kiezen voor vele merken, maar ook leveren wij custom made bedrijfskleding. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfskleding volledig naar eigen wens te laten ontwerpen.

Denk aan een eigen kleur, logo en samenstelling. Zelfs tot aan de labels toe kunt u het bepalen. Elke uitstraling die u wenst, creëren wij voor u. Natuurlijk met de hoge kwaliteit die u bij ons mag verwachten.

Met custom made bedrijfskleding onderscheidt u zich van anderen.

Custom made bedrijfskleding gemaakt door de Haan Bedrijfskleding & Techniek Custom made bedrijfskleding gemaakt door de Haan Bedrijfskleding & Techniek

Otoplastieken

Wordt u dagelijks blootgesteld aan harde geluiden in een fabriek, productiehal of op de bouw? Dan is kans op gehoorschade aanwezig. De Haan Bedrijfskleding & Techniek levert gehoorbescherming op maat, zogenaamde otoplastieken.

Het inmeten gebeurt door een gecertificeerde medewerker in onze showroom in Genemuiden, maar desgewenst kan het ook op locatie. Op locatie bij uw bedrijf kunnen we de meting van een heel team ineens uitvoeren, dit scheelt veel tijd en dus kosten.

Zijn de otoplastieken ontworpen, dan leveren we ze persoonlijk af zodat we zeker weten dat ze perfect op het oor aansluiten. Daarnaast bieden we ook nog eens vijf jaar garantie op de pasvorm en demping.

Otoplastieken gehoorbescherming bij De Haan Bedrijfskleding & Techniek

Sleutelservice

In onze showroom in Genemuiden kunt u sleutels laten maken. Met onze geavanceerde machines dupliceren wij vrijwel alle sleutels. Denk aan huissleutels en fietssleutels.

Voor gecertificeerde sleutels hebben wij een certificaat nodig dat ons voorziet van de code waarmee wij de sleutel kunnen maken. In sommige gevallen kan dit alleen bij de fabrikant of leverancier, dit regelen wij ook voor u.

Sleutels laten (bij)maken bij De Haan Bedrijfskleding & Techniek

Keuring machines

Wij onderhouden uw technische apparatuur. Onze service- en onderhoudsmonteurs zijn gecertificeerd en mogen NEN-keurmerken afgeven. Dit verzekert u ervan dat uw apparaten en machines voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Op ons online platform registreren wij de keuringen en kalibraties.

Keuring van machines door De Haan Bedrijfskleding & Techniek

Keuring veiligheid

Brandblusserkeuring

Het keuren van brandblussers is een wettelijke verplichting. Dit geldt voor draagbare en verrijdbare blustoestellen en ook voor brandslanghaspels. Onze servicedienst is REOB gecertificeerd, wat betekent dat ze op de hoogte zijn van de werking en vereisten waar blusapparaten aan moeten voldoen. Ze verrichten keuringen en bieden daarnaast ook onderhoud aan.

EHBO- en BHV-koffers keuring

Onze medewerkers kunnen ook uw EHBO- en BHV-koffers keuren. Waar nodig vullen we deze bij.

Brandblusser keuring bij de Haan Bedrijfskleding & Techniek
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.