De Haan Bedrijfskleding & techniek

Ons verhaal

De Haan Bedrijfskleding & Techniek is totaalleverancier voor bedrijven in velerlei branches en sectoren. Van ontwerp tot realisatie denken wij met ondernemers mee. Voor elke situatie weten wij passende bedrijfskleding en beschermingsmiddelen te realiseren. Natuurlijk volledig in huisstijl van uw bedrijf. Onze belofte? Wij verhogen uw rendement!

Lees hieronder het verhaal van De Haan Bedrijfskleding & Techniek en ontmoet ons team.

Bedrijfskleding & Techniek

Hoe het begon

In 2001 startte Herman de Haan met het verkopen van bedrijfs- en vrijetijdskleding. In het begin een winkel, aangevuld met een onderhouds- en reparatieservice.

Na een aantal jaren van groei, verhuisde het bedrijf in 2004 naar de huidige locatie aan de Puttenstraat in Genemuiden. Hiermee gingen ze van 180m² naar 3300m². Dat gaf mogelijkheid om flink uit te breiden en verder te specialiseren: een ruimer aanbod in bedrijfskleding, meer merken, meer producten voor veilig werken en ook startten ze met het bedrukken en borduren van bedrijfskleding.

Uitbreiding

Technische groothandel

De groei in grootte en professionaliteit vroeg om verandering. In 2011 besloot Herman te gaan verbouwen en werd het oude pand aan de Puttenstraat omgetoverd tot een prachtige nieuwe frisse locatie: verdieping erbij, ruime opzet, fris en open en volop ruimte om aan alle wensen van de klanten te voldoen.

De bedrijfskleding verhuisde naar boven en beneden in het pand realiseerden ze een showroom vol techniek: gereedschap, machines en velerlei technische materialen.

Service

Volledig uit handen nemen

Met het aanbieden van bedrijfskleding en techniek voorzien we veel bedrijven in wat zij nodig hebben om hun medewerkers professioneel en veilig te laten werken. We ontzorgen u volledig. We komen langs met onze mobiele passervice, regelen voorraadbeheer en nemen het volledige kledingmanagement uit handen met ADAMM.

Verkoop de oplossing, niet het product!
Mijn doel? Samen de juiste keuzes maken uit het enorme aanbod van bedrijfskleding, zodat u zekerheid heeft dat uw medewerkers professioneel en veilig aan het werk kunnen. Wat ik het mooiste vind, is dat bedrijven met een gerust hart hun volledige bedrijfskledingmanagement bij ons neerleggen. Een glimlach op uw gezicht? Dan is mijn missie geslaagd.

Stephen Brouwer
Verkoopspecialist bedrijfskleding
De Haan Bedrijfskleding & Techniek

Team

Dirk van den Berg
Commercieel manager
Stephen Brouwer
Verkoopspecialist bedrijfskleding
John van Dijk
Verkoopspecialist techniek
Bianca van de Kamp
Bedrukking en -borduring
Marilyn van Riesen
Marilyn van Riesen
Specialist ADAMM
Jacob Spiker
Directeur De Haan Bedrijfskleding & Techniek
Inge Schuurman
Orderverwerking / klantenservice
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.