De Haan Bedrijfskleding & Techniek

Werken bij

De Haan Bedrijfskleding & Techniek is onderdeel van Herman De Haan Group. De bedrijven binnen Herman de Haan Group verschillen misschien qua activiteiten van elkaar, maar de cultuur en sfeer zijn overal hetzelfde. De termen no-nonsens, nuchter, behulpzaam en aanpakken vind je overal terug. Alleen samen behalen we het maximale rendement. Je interesse gewekt? Bekijk snel of er een geschikte vacature voor je tussen zit.

Dit kan je bij ons verwachten

Onze cultuur

Wij beloven onze klanten maximaal rendement. Dat lukt alleen als onze medewerkers daar volop achterstaan. We zorgen daarom voor een fijne sfeer en cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn, maar gaat voor anderen en het team. We denken met elkaar mee en helpen elkaar vooruit. Een kritische houding hoort daarbij, maar wel opbouwend. Alleen zo behalen we samen ons doel.

De collega's die bij ons werken, zijn trots op het bedrijf. Dat komt vooral omdat ieders bijdrage zichtbaar meetelt. Daarbij kennen we veel klanten persoonlijk en dat maakt het werk een stuk leuker.

Wil jij ook werken in een prettige, gemoedelijke werkomgeving? In een rol waarin je echt meetelt? Dan zit je bij ons goed.

“Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van techniek. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Van het persoonlijke contact met onze klanten en leveranciers geniet ik het meest. Het is mijn passie om voor echte verbetering te gaan, daar is soms tijd voor nodig. Gelukkig krijg ik bij De Haan Bedrijfskleding & Techniek alle vrijheid om het werk op mijn manier te doen.”

John van Dijk
Verkoopspecialist techniek
Contact met ons?

Stel een vraag

Dirk van den Berg
Dirk van den Berg
Commercieel manager
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacy verklaring.